Social

VIDEO // Recidivist reținut pentru jaf. Chișinăuianul a jefuit o femeie, în plină stradă, la Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, locuitor a capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare

Individul la data de 08 octombrie, în timp ce se afla pe str. Hristo-Botev, a sustras de la o doamnă în vârstă de 54 de ani telefonul mobil de model ,,Nokia ”. Ulterior individul cu bunul sustras a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat femeii constituie 4 100 lei.

În cadrul acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, făptașul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă bărbatul riscă amendă de până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la  180 la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la 5 ani.

loading...

Comments are closed.