Externe

(video) Regimentul lui Putin a îngropat portretele lui Donald și Ivanka Trump, Alexei Navalnîi dar și cel al aplicației Telegram

Pinterest LinkedIn Tumblr

Membrii mișcării „Regimentele lui Putin”, la data de 16 mai, au organizat o acțiune de înmormântare a portretelor președintelui american Donald Trump, a fiicei sale Ivanka Trump, a opoziționarului rus Alexei Navalnîi, a creatorului aplicației Telegram, Pavel Durov, totodată, a fost îngropată și o foaie pe care era inscripționat simbolul messengerului Telegram.

Astăzi ne-am strâns aici, pentru a uita de toate neplăcerile noastre, care le-am avut în ultimile zile, să le înmormântăm aici și să ne pregătim să savurăm campionatul mondial de fotbal. Să ne bucurăm de viață, dar trebuie înâi să ne luăm adio de la dușmanii noștri„, a spus una dintre activiste.

Primul portret aruncat în groapă a fost cel al președintelui american. „Tot globul cunoaște că această persoană este cel care începe toate războaiele.„, după aceste cuvinte, a fost aruncată și poza fiicei sale, Ivanka. Femeia care a aruncat poza a adăugat că nu există cineva mai însetat de sânge decât Ivanka Trump.

Cu mare plăcere voi înmormânta acest agent al Departamentului de Stat„, a spus un membru al Regimentului lui Putin, aruncând în groapă portretul lui Alexei Navalnîi. O altă activistă a „înmormântat” aplicația Telegram spunând că este cel care ajută teroriștii de pe tot globul. În groapă a urma și creatorul acesteia, trădătorul genetic, Pavel Durov. Ultima victimă a regimenului Putin a fost drapelul SUA. Spunând că „tot rahatul a fost adunat„, activiștii au îngropat fotografiile în pământ.

Nu este prima luptă a bătrânilor activiști din regimentul lui Putin. Anterior aceștia au cerut să fie închisă aplicația Telegram și au dat foc la portretul lui Pavel Durov.

 

loading...

Comments are closed.