Alte știri

VIDEO // Renato Usatîi a șasea oară a evitat dezbaterile cu Gheorghe Cavcaliuc: „Are o frică până în măduva oaselor de mine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a participat astăzi la dezbaterile TV8 „Alegeri liberi”. Liderul PACE a discutat întreaga emisiune doar cu moderatoarea. Asta după ce reprezentanții Partidului „Șor”, contracandidații Iurie Muntean, de la Partidul Acțiunii Comune Congresul Civic și Renato Usatîi s-au speriat de liderul PACE, potrivit lui Cavcaliuc și nu au venit la dezbateri.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Cei trei au o frică până în măduva oaselor de mine și de partidul PACE și s-au temut să vină la emisiune”, a declarat Cavcaliuc în platoul televiziunii.

Liderul PACE a menționat, în cadrul emisiunii, că îi cunoaște pe fiecare politician din Moldova, știe cum ei au furat din țara asta, cum trăiesc în cartiere de lux dar „nu ca și mine care ajung acasă prin glod.”

În cadrul emisiunii, Cavcaliuc a venit cu o adresare către Renato Usatîi sau turistul de la Bălți, precum îl numește pe acesta.

„Renatic, deja vreo cinci televiziuni ne-au invitat la dezbateri împreună și tu fugi mititelu unde vrei, numai ca să nu vii la dezbateri. Unde s-a mai văzut vreo dată în istoria politică a țării ca partidele politice să nu vină la dezbateri în ultimele zile”, s-a întrebat liderul PACE.

Potrivit lui Cavcaliuc, acești oameni fricoși și slabi nu merită să ajungă în Parlamentul Republicii Moldova, ei nu au nici caracter și nici responsabilitate. Cetățenii îi așteptau în studiou iar ei, din nou, fac ce vor.

Dar, nu este ascuns faptul că odată cu venirea liderului PACE Gheorghe Cavcaliuc, în politică, primarul din Bălți este clar inferior în ceea ce privește imaginația și mediatizarea sa și a partidului său, iar imaginea lui Usatîi a fost știrbită în mod vizibil.

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.