VIDEO // Renato Usatîi, după cazul tragic al tinerei din Orhei: ”Pedeapsa cu moartea trebuie introdusă în lege”

 

Moartea tragică a tinerei de 19 ani din Orhei confirmă necesitatea introducerii în lege a pedepsei cu moartea. Declarația a fost făcută de către liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”. Politicianul susține că dacă ar fi întrebați, majoritatea cetățenilor ar susține aceasta.

Detalii despre cazul tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, corpul ei fiind depistat în extravilanul satului Chițcanii Vechi, din raionul Telenești

„Tinerii care ne privesc, mulți nu pot să își găsească un loc de muncă și pleacă la muncă peste hotare, sunt mulți pensionari care au pensie mizeră. Suntem priviți de mulți invalizi pentru care suportul din partea statului depinde de gradul lor de invaliditate… Toți acești oameni din impozite și taxe întrețin aceste animale, care chiar dacă sunt condamnați pe viață, sunt hrăniți de trei ori pe zi, au drepturi”, a spus Usatîi.

El a amintit că și anterior a promovat această idee.

„Am fost criticat tare mult, dar repet ceea ce spun din 2014. Pedeapsa cu moartea trebuie introdusă în lege, acești oameni în ghilimele nu au dreptul la viață. Punct!”.

Politicianul a mai precizat că în mai multe State ale Americii această pedeapsă există și azi.

Total
0
Shares
Total
0
Share