VIDEO // Renato Usatîi: Igor Dodon a mințit și în privința candidatului unic apolitic

„Dodon a mințit din nou!”, constată președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi. „Toate poveștile lui despre un candidat unic apolitic sunt doar de ochii lumii. Alexandr Stoianoglo era gata să candideze, doar să nu se asocieze cu niciun partid. Pentru el în turul doi ca vot de protest ar fi votat multă lume, atât de stânga, cât și de dreapta. Însă Dodon în Rusia a făcut tot posibilul pentru a discredita ideea candidatului unic. Până la urmă, Moscova i-a dat voie lui Dodon să candideze”, dezvăluie Renato Usatîi.

Potrivit președintelui Partidului Nostru, „asta e fața reală a lui Dodon: În țară la TV spune una, pe la spate – face cu totul alta”. „El a mai demonstrat odată „who is Dodon”, mai spune Renato Usatîi.

În timp ce rușii, din cauza războiului din Ucraina, „sunt reduși în manevre, nu pot deschis, nici mediatic să-și susțină candidatul sau candidații”, occidentalii mizează deschis pe Maia Sandu, adaugă liderul Partidului Nostru.

Renato Usatîi a subliniat că „noi trebuie să scăpăm de Maia Sandu, dar să nu admitem revenirea vreunui Dodon”. Liderul Partidului Nostru a evidențiat, în repetate rânduri, că el va fi unicul candidat pentru Moldova, care se va supune doar voinței poporului și vectorului dezvoltării naționale.

Total
0
Shares
Total
0
Share