VIDEO // Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru: „Din 2014 promovez vectorul dezvoltării naționale!”

Partidul de la guvernare lansează teme false pentru că nu are ce să le ofere cetățenilor. Astfel președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a comentat Pactul pentru Europa, semnat de 13 partide din Moldova, dar și promovarea integrării în Uniunea Europeană.

„Ba creează blocul rătăciților, ba inițiază un pact sau altul. Partidele care nu au proiecte pentru economie, pentru modernizarea domeniilor sănătății, învățământului și care nu au făcut nimic pentru a salva cultura în Moldova, mereu propun oamenilor un vector sau altul. Chiar și la alegerile locale partidele folosesc mesaje geopolitice. Dar aceste alegeri sunt despre pavaj, despre construcția de apeducte, reparația grădinițelor și școlilor, despre terenuri de joacă și sportive etc. De aceea îndemn oamenii – uitați-vă atent la cei care vor pretinde la funcții în stat, ce au făcut acești oameni în viață”, spune Usatîi.

Liderul formațiunii a precizat că din 2014 el promovează doar vectorul dezvoltării naționale.

„Pe mine mă interesează modernizarea Căilor Ferate, crearea unei companii aeriene de stat, dezvoltarea proiectelor de infrastructură și atragerea noilor tehnologii aplicate în statele prospere”, a conchis Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share