VIDEO // Renato Usatîi, liderul PN: “Vom avea cea mai bună listă de candidați pentru alegerile parlamentare!”

Partidul Nostru va avea cea mai bună listă de candidați pentru alegerile parlamentare, spune președintele formațiunii Renato Usatîi. În cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr” Usatîi a amintit că primarii, care fac parte din echipa sa, au fost aleși de câteva ori, ceea ce demonstrează că ei sunt profesioniști și competenți.

„Primarii noștri sunt deja de 9 -13 ani primari, iar majoritatea alegerilor sunt câștigate de ei din primul tur. Asta demonstrează că ei lucrează bine. Și nu i-au putut da jos nici PAS, nici socialiștii. Dacă acești oameni în toți acești ani au crescut profesional, au făcut pentru orașele lor atâtea lucruri bune – ei nu pot face rău în Parlament sau în Guvern. Primarii noștri sunt oameni școliți și, cel mai important, cunosc problemele oamenilor și toate gafele conducerii centrale. După ce au trecut toate etapele de activitate profesională, vor veni pregătiți la guvernare. Și în sate avem primari foarte buni, care s-ar descurca mult mai bine decât unii miniștri și deputați. Avem profesioniști buni atât în republică, cât și peste hotarele țării. Sunt mândru de echipa noastră. Am spus și voi spune întotdeauna – oamenii să nu se uite la promisiuni, dar la ceea ce au făcut în viață cei care vor să fie aleși”, spune președintele Partidului Nostru.

Renato Usatîi a declarat de mai multe ori că el și partidul pe care îl conduce pledează pentru interesele Republicii Moldova și nu promovează agenda altor state. Usatîi mai spune că a venit vremea ca țara să aibă o conducere care se bazează în deciziile și acțiunile sale pe interesele și voința propriului popor. Politicianul a insistat de mai multe ori ca partidele politice de la Chișinău să semneze un Pact pentru Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share