VIDEO // Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru: ”Voi fi unicul candidat pentru Moldova!”

La alegerile prezidențiale eu voi fi unicul candidat pentru Moldova! Declarația a fost făcută de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, la postul de televiziune TV8.

„Da, eu am declarat că voi candida pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Tot timpul am făcut-o sincer, în comparație cu alții. Azi, cetățenii din Republica Moldova au nevoie de un candidat care va contribui la unificarea societății și prosperarea cetățenilor. Ce avem noi azi: pe dreapta candidatura doamnei Maia Sandu pe care deschis o susține Occidentul. Mai avem niște „candidăței” pe dreapta. Pe stânga nu se joacă deschis. Indiferent cine ar fi desemnat candidat unic din partea stângii, va fi susținut, în secret, de Federația Rusă pentru că este război în Ucraina. Eu consider că sunt unicul candidat pentru Moldova, care nu poate fi controlat de nimeni”, a declarat Renato Usatîi.

Președintele Partidului Nostru este convins că a venit vremea ca țara să aibă un președinte pentru Moldova, care se bazează în deciziile și acțiunile sale pe interesele și voința propriului popor.

„Sunt sincer cu oamenii și le respect mereu voința. Nu sunt icoană și nu pretind să fiu. Dar oamenii au dreptul la o viață mai bună și eu o pot asigura. Țara noastră este divizată acum ca niciodată. Eu voi uni întreaga societate”, mai spune Renato Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share