Alte știri

(Video) Replica dură a lui Dorin Chirtoacă pentru Natalia Morari: Cum nu a fost Maia Sandu membru PLDM, dacă ea spune că da?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul primar al capitalei și prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a participat ieri la emisiunea „Politica” de la TV8. În cardul dezbaterii s-a discutat inclusiv despre relația lui Chirtoacă cu Maia Sandu și Andrei Năstase în contextul ultimelor proteste împotriva guvernării. La un moment dat Chirtoacă a amintit despre faptul că Maia Sandu a făcut parte din echipa lui Vlad Filat când din BEM se fura miliardul, însă moderatoarea emisiunii Natalia Morari l-a contrazis afirmând că Maia Sandu niciodată nu a fost membră PLDM.

Dorin Chirtoacă a făcut azi o postare pe Facebook în care vine cu dovezi vizavi de declarațiile sale din cadrul emisiunii.

„Pentru Natalia Morari: cum nu a fost Maia Sandu membru PLDM daca ea pe 7 septembrie 2014, spune ca da? Iată și stirea aici. Și când a fost aceasta? Pe 7 septembrie 2014, după privatizarea BEM și a Aeroportului și în plin furt al miliardului. Despre faptul că sunt probleme la BEM, PL a ridicat problema încă din 2010, 2013, inclusiv la nivel internațional, dar nu eram auziți și am fost și scoși din AIE în 2013. Ce facem, mergem împreună la „filtru”?”, se întreabă Dorin Chirtoacă.

În concluzie fostul primar afirmă că ei toți au facut parte și fac parte din ceea ce se numește clasa politică din 2009 încoace, toți au intrat în alianțe și toți au avut de suferit. Iar acum dacă au învățat minte, tocmai trebuie să se unească cu toții și să deie jos dictatura.

„Nu de alta dar la prezidențiale din 2016 și în turul 1 din localele din 2018, au câștigat PSRM care sunt același Plahotniuc numai că cu față de Dodon! Prin urmare doar forța PAS și PPDA nu este suficientă pentru a da jos regimul, este nevoie și de toți ceilalți, și în special de unioniști, pentru că doar așa împreună am reușit să învingem în turul doi la Chișinău”, a spus Dorin Chirtoacă.

Totodată fostul primar al capitalei s-a aratăt supărat pe faptul că liderii PAS cu DA nu vor să discute cu el. Mai mult, în timpul protestelor, cei doi ar fi refuzat să-i ofere microfonul pentru a ține un discurs în fața protestatarilor – VEZI VIDEO AICI.

loading...

Comments are closed.