Economic

(video) Rețelele sociale pe înțelesul tuturor: Acum cu cartela Prepaid de la Unite navighezi pe Odnoklassniki și Facebook gratuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Compania de telefonie mobilă Unite are a pregătit pentru abonați un pachet nou prepaid. Acum, cu cartela Unite Prepaid ai posibilitatea de a naviga nelimitat și gratuit pe cele mai populare rețele de socializare fără să activezi vreo altă opțiune.

Pentru a promova noul pachet, cei de la Unite au creat un spot video în care un cuplu se pregătește pentru a sărbători hramul casei și decide să organizeze un event pe Facebook de tip închis pentru a invita doar persoanele apropiate la sărbătoare.

Ştim că îţi este important să fii mereu în contact cu prietenii, la curent cu toate noutăţile şi să împărtăși cu cei dragi prin reţele sociale cele mai frumoase momente din viaţa ta. Cu Cartela Prepay de la Unite navighezi GRATUIT şi NELIMITAT pe reţelele sociale FacebookOdnoklassniki şi Messenger.

Încarcă poze, urmăreşte şi distribuie video, comunică şi fă tot ce îţi place mai mult fără nici o preocupare de traficul de date consumat!

În plus, ai trafic GRATUIT și pentru navigarea în aplicațiile MyMoldtelecom, Unite Talk, Multiscreen și site-urile corporative ale companiei Moldtelecom www.moldtelecom.mdwww.unite.md.

NOTA: Ai trafic gratuit în aplicațiile/website-le: Facebook, Messenger, Odnoklassniki pentru accesare, navigare, încărcare și descărcare a conținutului media dorit: text, foto, video, dacă balanța contului > 0 lei. Traficul generat prin accesarea linkuri-lor, care redirecţionează către website-uri terţe sau prin accesarea browser-elor care modifică ruta de trafic, va fi taxat conform planului tarifar setat la contul Prepay sau din bonusul/opțiunile active la moment.

loading...

Comments are closed.