Alte știri

VIDEO // Reținut pentru furt din automobil. Mărturiile suspectului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Centru din cadrul  Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un bărbat, acesta fiind suspectat în comiterea unui furt din automobil. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 54 de ani, originar dintr-o localitate din r. Ștefan Vodă, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Individul la data de 1 decembrie, având scopul sustragerii bunurilor altei persoane, prin deteriorarea geamului a pătruns în  salonul automobilului de marca “Mitsubishi Outlander”, ce era parcat pe str. M. Varlaam, de unde ]n mod tainic a sustras un telefon mobil Samsung J 5, un încărcător de tip Power Bank și alte bunuri materiale, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii. Prin acțiunile lui cauzând un prejudiciu părții vătămate în sumă de  6 100 lei.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat, pentru audieri. Astfel, în cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.