Alte știri

VIDEO // Reținut pentru furt dintr-o biserică. Mărturiile suspectului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sec. Centru din cadrul Direcției de Poliției a mun. Chișinău, în cadrul măsurilor de investigație au reținut un tânăr în  vârstă de 22 de ani, originar din r-nul Strășeni, pentru comiterea unui furt .

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Polițiștii fiind sesizați la data de 25 decembrie, de către reprezentanții unei biserici amplasată pe str. A. Mateevici, care au comunicat că din subsolul bisericii au fost sustrase mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2800 lei.

Pe caz a fost pornită o cauză penală în baza art.186 C.P.

În cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de către angajații poliției, s-a stabilit că individul a pătruns în interiorul încăperii prin forțarea lacătului ușii.

Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din adiacentul bisericii.

Urmare a măsurilor întreprinse suspectul a fost reținut iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că bunurile sustrase le-a dus la domiciliu.

Actualmente el este cercetat penal pentru Furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.