(video) Revoltător! Preotul Ghenadie Valuță a legat un câine de mașină și-l târa pe traseu

Semnează Petiția, Preotul Ghenadie Văluță să fie judecat, pentru că a legat câinele de mașină și l-a târât pe asfalt, ghenadie valuta igor dodon, tortura animalelor, 

Un caz ieșit din comun a revoltat comunitatea iubitorilor de animale din Chișinău. Preotul Ghenadie Valuță a fost surprins pe data de 21 iunie, aproximativ la ora 21:00, pe traseul spre Anenii Noi, cum târa un câine din urma mașinii sale.

Imaginile foto și video care demonstrează că preotul Valuță și-a bătut joc de animal au fost postate de către Nadea Cravețcaia într-un grup de pe facebook. Nadea a spus că a rămas șocată atunci când a văzut cum Valuță târa din urma maișinii câinele. Femeia a scris că imediat a fost alertată poliția, în timp ce preotul Valuță se grăbea să plece. Ulterior, câinele a fost luat și dus la o clinică din Chișinău. Plin de sânge și răni, câinele a fost totuși salvat.

“Moldova! Iată așa se distrează slujitorul bisericii! Preotul Ghenadie Valuță, ieri 21.07 a decis să se plimble cu mașina! Și nu singur! Oameni de la fața locului au rămas șocați, când au văzut că de mașină avea legat un câine, pe care îl târa pe traseul spre Anenii Noi. A fost chemată poliția, pe când preotul se grăbea, cred că la sfânta Liturgie. Câinele este viu, a fost dus la o clinică veterinară din capitală, de către un om de la fața locului…”, a scris Nadea Cravețcaia în grupul Clubul iubitorilor de animale din Chișinău.

Până acum Ghenadie Valuță nu a venit cu o reacție ca să explice ce l-a determinat să recurgă la acest gest.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share