Social

(video) Revoltător! Profesoară din Chișinău către elevii din clasa 1: „Îţi trăsnesc un capsator, rămâi acolo”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz ieșit din comun la o şcoală din Capitală. O profesoară a fost înregistrată în timp ce striga, insulta și-i amenința cu bătaia pe copiii din clasa întâi, pe care ar trebui să-i educe. Înregistrare audio scandaloasă a fost distribuită pe reţelele de socializare de bloggerul Ion Andronache, care este și părintele unui copil din clasa respectivă, transmite Publika.md

Acesta mai scrie că la iniţiativa mai multor părinţi au hotărât să înregistreze o zi de şcoală prin intermediul unui smartwatch.

Timp de 10 minute cât durează înregistrarea ţipetele şi insultele curg gârlă. Iar la spusele copiilor că cineva plânge profesoara reacţionează isteric.

„Alexandra plânge. Las-o să plângă. Ea de atâta vine la școală ca să plângă. Unde vezi tu trei aici, câte ai aici cerculețe colorate? Scrie cifra corespunzătoare.”

Tatăl care a publicat înregistrarea spune că, de când copilul său frecventează şcoala, a observat schimbări în comportament. Iată de ce a decis să verifice ce se petrece în clasă.

„Staţi şi vă uitaţi unul la altul. Doi prostănaci se împrumută cu prostănacie. Te uiţi la linie, mergi pe linie sus. Pe linie de ce te-ai dus pe rotunjire pe linie. Îţi trăsnesc un capsator de aista rămâi acolo. Dacă nu înțelegi din cuvânt am să trec la bătaie. Tu nu înțelegi, să vin să îți dau un baston în cap?”

Bloggerul Ion Andronache mai scrie că va depune o cerere colectivă în care va solicita ca învățătoarea să fie demisă și să i se retragă dreptul de a mai preda.

loading...

Comments are closed.