Actualitate

VIDEO REVOLTĂTOR! Un băiețel de 6 ani a fost lovit de câteva ori de un tată agresiv

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un băiețel de 6 ani a fost lovit de câteva ori de un tată agresiv. Cazul revoltător a avut loc într-un centru de divertisment pentru copii din Chișinău, scrie Știri.md

„Un incident revoltător a avut loc într-unul dintre centrele pentru copii din orașul Chișinău. Un bărbat agresiv a lovit de mai multe ori un băiat de 6 ani care suferă de sindromul Asperger pentru că acesta l-a lovit pe fiul său în timp ce se jucau.

Incidentul a avut loc în ochii fratelui mai mare al băiatului, care și-a cerut scuze de la tată pentru fapta fratelui său mai mic și i-a explicat problema de sănătate pe care o are băiețelul.

Din păcate, acest lucru nu l-a oprit pe agresor și a decis că are dreptul să atace copilul altcuiva…”, a comentat martorul ocular.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a spus că acest caz a fost înregistrat la Poliție la data de 1 august.

„La moment angajații poliției stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului. Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere, a fost dispusă și se așteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a stabili gravitatea leziunilor cu care s-a ales copilul.

Totodată, se întreprind măsuri pentru identificarea bărbatului. După acumularea tuturor materialelor se va stabili și califica acțiunile acestuia în privința copilului, ulterior va fi sancționat conform legislației”, a comentat Natalia Stati.

Menționăm că sindromul Asperger (în engleză Asperger’s Syndrome) este o tulburare comportamentală din spectrul autistic.

Studiile indică faptul că între 0,2% și 0,4% (1/500 la 1/250) dintre copiii de vârstă școlară suferă de acest sindrom. Sindromul Asperger începe în copilărie și durează, de regulă, până la maturitate.

Sindromul Asperger afectează mai mulți băieți decât fete.

loading...

Comments are closed.