VIDEO // Riscă până la 5 ani de închisoare după ce a violat o tânără

Un tânăr în vârstă de 28 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru Acţiuni violente cu caracter sexual în privința unei tinere.

În cadrul Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica, s-a adresat cu plângere  o tânără de 21 de ani, comunicând că prin constrângere fizică și psihică din partea tânărului, acesta și-a satisfăcut poftele sexuale.

Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat. Astfel în cadrul acțiunilor desfășurate de către foțele de ordine s-a constatat că tânăra a venit să se angajeze la serviciu și în timp ce se afla în incinta unui imobil amplasat pe bd. Decebal, suspectul a impus-o la acțiuni perverse. Prin acțiunile lui manifestate față de victimă i-a cauzat  un prejudiciu moral și psihic.

Pe cazul dat fiind inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 172 CP  ,,Acţiuni violente cu caracter sexual”, infracține care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 3 la 5 ani.

Ofițerii de investigație în continuare desfășoară acțiuni de investigație și urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.

Total
0
Shares
Total
0
Share