Social

VIDEO // Rușinos și periculos! Un bărbat din Dărcăuți, Soroca a fost prins băut la volanul unui motocultor răpit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 36 de ani din raionul Soroca a fost prins băut la volanul unui motocultor răpit, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul Poliției.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În noaptea de 30 aprilie, Poliția din Soroca a fost sesizată de către un bărbat care a comunicat că din curtea gospodăriei sale i-a fost răpit motocultorul.

În urma reacționării prompte, polițiștii din Soroca, în satul Dărcăuți, au tras pe dreapta un bărbat de 36 de ani, care conducea un motocultor fiind în stare de ebrietate și avea ca pasager în remorcă pe soția sa.

Șoferul stopat este suspectat că ar fi cel care a răpit motocultorul din gospodăria unui consătean. În urma audierilor acesta ar fi comunicat oamenilor legii că a luat mijlocul de transport cu scop de a se deplasa spre domiciliul său.

Conducătorul auto a fost supus testării alcoolscopice, în urma căruia s-a stabilit că avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,87 mg/l.

Bărbatul a fost înlăturat de la volanul unității de transport, iar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Totodată, poliția anunță că odată cu intensificarea măsurilor de prevenire a accidentelor rutiere în cadrul operațiunii Motociclistul, de la începutul lunii curente, polițiștii din Soroca au verificat 262 unități de transport, dintre care motociclete în număr de 180, motocultoare și altă tehnică agricolă – 82.

Pentru ca numărul accidentelor să se diminueze, iar fiecare participant la trafic să se deplaseze în siguranță, Poliția vă reamintește:

  • Evitați să urcați la volan, dacă ați consumat alcool indiferent de mijlocul de transport care îl conduceți;
  • Atrageți atenție la indicatoarele și marcajele rutiere și respectați prevederile acestora;
  • Ajustați viteza la condițiile meteo și de trafic.
loading...

Comments are closed.