Alte știri

(Video) Salonul Auto de la Moscova: Cum arată cel mai nou AvtoVAZ 4×4! Rușii vor să-i șocheze pe europeni cu Niva lor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai avem să vă spunem despre câteva premiere interesante de la Salonul Auto de la Moscova, care a fost deschis acum câteva ore, şi vom începe cu o maşină care anunţă viitorul SUV Lada Niva! Ruşii de la AvtoVAZ au surprins publicul de acasă şi cel venit de peste hotare cu un concept numit 4×4 Vision, scrie autoblog.md.

Prototipul este o viziune a noii generaţii Niva, după cum a menţionat designerul şef Steve Mattin, însă unele amprente stilistice se vor regăsi şi pe modelul de serie. Designul conceptului este făcut în stilul caracteristic – X-Style – ales de Lada pentru a fi utilizat pe maşinile mărcii şi care a debutat odată cu noua Vesta.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În partea frontală se remarcă o grilă neagră lucioasă a radiatorului, din nou cu elemente sub forma literei X, faruri LED cu aceeaşi formă tematică şi nişte semnalizatoare de direcţie integrate în capotă – o caracteristică interpretată modern a aceloraşi elemente de pe maşina clasică.

Modelul de serie ar putea fi prezentat în anul 2019 şi tot atunci îi va începe producţia. Noul Lada 4×4 va fi făcut paralel cu actualul model încă vreo câţiva ani, până când se va decide încetarea asamblării sale.

loading...

Comments are closed.