VIDEO. Salvată de la un pas de moarte. O femeie a fost împinsă în fața unui autobuz

Autorităţile britanice sunt în căutarea unui alergător, după ce acesta a fost surprins de camerele de supraveghere împingând o femeie în calea unui autobuz de pe strada Putney Bridge, situată în partea sud-vestică a Londrei, transmite The Guardian.

Însă, şoferul autobuzului a reuşit să vireze în ultimul moment pentru a nu o strivi sub roţi pe femeia în vârstă de 33 de ani din Londra, notează News.ro.

„Victima a fost pusă într-un pericol extrem, atunci când a fost doborâtă pe stradă. Aceasta nu a fost lovită de autovehicul doar datorită reacţiilor incredibil de rapide ale şoferului de autobuz”, a declarat sergentul Mat Knowles.

Poliţia Metropolitană a explicat că autobuzul a oprit, iar pasagerii i-au acordat primul ajutor femeii, care a scăpat cu răni superficiale în urma incidentului din Londra.

De asemenea, autorităţile britanice susţin că alergătorul a revenit 15 minute mai târziu pe partea cealaltă a străzii, iar victima a încercat să vorbească cu el, dar acesta a ignorat-o.

Poliţiştii au lansat un apel public pentru a găsi posibili martori sau persoane care îl cunosc pe alergător. Acesta este descris ca fiind caucazian, cu ochii căprui, păr şaten şi aproximativ 30-35 de ani. Acesta purta un tricou gri şi pantaloni bleumarin scurţi în momentul incidentului din Londra.

https://youtu.be/Jlx6YN5T788

Total
0
Shares
Total
0
Share