VIDEO // Salvatorii din Căușeni au făcut surprize copiilor care au apărut pe lume în timpul misiunilor de salvare

De Ziua Internațională a Copiilor  salvatorii din Direcția situații excepționale Căușeni au decis să vină cu daruri și urări de bine în familiile unde copii au apărut pe lume după efectuarea misiunilor de salvare în timpul unor situații excepționale.

Primul copil vizitat de salvatori este un băiat în vârstă de 4 ani din localitatea Tocuz, raionul Căușeni. Acesta a apărut pe lume în primăvara anului 2017, după ce echipele de intervenție a pompierilor au reușit să deblocheze ambulanța  în care se afla mama acestuia și  din cauza troienilor a rămas împotmolită pe traseu. La scurt timp după ce salvatorii au transportat femeia la spital, aceasta a dat naștere unui băiat perfect sănătos.

Un alt caz similar în care copilul a apărut pe lume datorită salvatorilor a avut loc în iarna anului 2021 în localitatea Olănești, raionul Ștefan Vodă. Pompierii au reușit să deblocheze din nămeți transportul unei familii care se grăbea la maternitate pentru a aduce pe lume o fetiță. Din fericirea angajații IGSU au reușit să efectueze cu succes misiunea, iar la scurt timp copilul s-a născut.

De ziua copiilor, micuții au fost vizitați de echipele salvatorilor care i-au ajutat să apară pe lume, primind daruri și dulciuri. Angajații IGSU din Căușeni i-au felicitat cu frumosul prilej și le-au urat o copilărie fericită.

Total
0
Shares
Total
0
Share