Alte știri

VIDEO // Șapte persoane suspectate de păstrarea drogurilor în cantități mari și înstrăinarea acestora în Bălți și Florești au fost reținute de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii Direcției Investigații ”Nord” a Inspectoratului național de investigații al IGP, în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Bălți al IGP, sub conducerea procuraturii mun. Bălți și cu sprijinul mascaților de la BPDS ”Fulger” a IGP, au documentat, timp de circa trei luni, activitatea ilegală a acestora. Suspecții au vârste cuprinse între 20 și 51 de ani și sunt originari din raionul Florești. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ca urmare a perchezițiilor desfășurate la domiciliile și în mijloacele de transport ale figuranților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe pachete de tip ,,Zip Lok”, cu masa vegetală mărunțită de culoare verde cu miros specific de marijuana, semințe de cânepă, cagule, bâte, cuțite, pumnale, două pistoale fără acte de proveniență și permise de păstrare, trei sisteme de navigație și comunicație (rații), un încărcător de la pistol Makarov, un încărcător de la mitralieră de model ,,AK-74”, o grenadă, 154 de cartușe pentru diferite tipuri de arme, monede și bijuterii, un aparat de fărâmițat droguri și mijloace bănești sub formă de valută (17 000 de Euro, 910 franci elvețieni, 1700 de lire, 5000 de ruble rusești), proveniența cărora nu este cunoscută.

Bunurile au fost expediate Centrului tehnico-criminalistic al IGP, pentru a fi expertizate în condiţii de laborator şi emiterea rezultatelor finale. Dacă vinovăția persoanelor va fi demonstrată, aceștia riscă de la 3 la 7 ani privare de libertate.

loading...

Comments are closed.