Alte știri

(video) Scandal în showbizul moldovenesc! O cunoscută interpretă autohtonă acuzată de furt intelectual

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un scandal în showbizul din Republica Moldova, interpreta Alexandrina Verhovețchi o acuză pe colega sa de breaslă Lia Taburcean că i-a furat piesa, interpretând-o la o petrecere privată, fără a-i cere voia.

Alexandrina o acuză pe Lia Taburcean că a interpretat piesa „Iară”, fără a-i cere acordul, la o petrecere privată. „ După numeroase întrebări și situații inexplicabile , acum vin eu cu raspunsul si cu replica: Multumesc Lia Taburcean că-mi promovezi piesa peste hotarele țării, fără voie, la concertele private!”, scrie tânăra interpretă pe Facebook.

https://www.facebook.com/100007661387133/videos/2257922521139772/

Tânăra scrie că va veni ulterior cu concretizări despre istoria cum a obținut Lia Taburcean negativul la această piesă. „Cel mai dureros este faptul că am investit in piesă, dar ea mi-o ia înainte si-mi culege roadele. Nu are nivel de interpretare si îmi știrbește din imagine”, a scris Alexandrina, pe Facebook.

În comentarii, admiratorii Alexandrinei au observat faptul că interpretarea Liei este inferioară, aceasta știrbind din șarmul piesei.

Amintim că Alexandrina Verhovețchi a lansat în luna noiembrie 2018 piesa „Iară”, care într-o perioadă de câteva luni a reușit să obțină peste 3 milioane de vizualizări.

loading...

Comments are closed.