Social

(video) Scene de violență extremă: Un bătrân a fost tocat în bătaie de doi golani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bătrân a fost snopit în bătaie de doi golani, într-un pasaj din Brașov (România). Agresiunea a avut loc sâmbătă după-amiază. Indivizii au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați. Din primele cercetări, conflictul a izbucnit din cauza unei sume de bani, scrie presa de la București.

Atacul a avut loc sâmbătă seara în Pasajul Rainbow din Brașov. Unul din indivizi l-a lovit pe bătrân, și a continuat să dea cu sălbăticie în el, chiar și după ce a căzut. Agresorii au luat-o la fugă când un agent de pază a pornit către ei. Poliţiştii susţin că cei doi agresori l-ar fi lovit cu atâta bestialitate pe bătrân din cauza unor sume de bani.

„Agresiunea a avut loc ieri, în jurul orei 2:40, în pasajul Rainbow, din municipiul Braşov, intrarea dinspre B-dul Victoriei (trecere catre str. M. Kogalniceanu). Doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, celalat de 23 ani, din judetul Buzau, au agresat un barbat de 66 ani din judetul Vrancea. Cei trei se cunoscusera anterior si ar fi intrat in conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost rerinuti de catre politisti pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile. Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Barbatul a suferit vatamari pentru a caror vindecare personalul medical a apreciat ca ar fi necesare 16 – 18 zile de ingrijiri medicale”, a declarat agentul de poliție.

https://www.youtube.com/watch?v=6874jE9Qpt8

loading...

Comments are closed.