Politic

(video) Scene din anii ’90 la Bălți! Automobilul fiului candidatului PDM a fost incendiat

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această noapte a fost incendiat automobilul ce aparține fiului candidatului PDM pe circumscripția numărul 10, Bălți, Serghei Iordan. Secvența video de la fața locului a fost postată de către tânărul Maxim Iordan, care a mărturisit că este șocat de modul în care unele partide încep campania electorală.

Fiul candidatului democrat afirmă că este sigur că i-a fost incendiat automobilul. „Se simțea miros de benzină și la fața locului au fost văzute mai multe chibrite uzate”, spune acesta. Incendiul a avut loc chiar în centrul orașului.

Maxim Iordan a ținut să mulțumească agenților unei firme de pază care treceau prin preajmă și au apelat imediat la poliție și pompieri care la rândul lor au stins incendiul în timp rapid. Acesta este sigur că de vină este campania electorală care a început recent.În opinia tânărului,  se dorește intimidarea candidatului Partidului Democrat care este și tatăl său pentru că nu poate fi doar o simplă coincidență.

Victima incendiului condamnă acest comportament al oponenților politici al PDM-ului și spune că astfel de fapte sunt foarte josnice și nu fac față unui candidat la funcția de deputat. Tânărul a postat poze și un clip video de la fața locului arătând în ce stare se află automobilul său. Acesta spune că pozele și clipul video trebuie să îl vadă mai multă lume ca să înțeleagă cum se comportă oponenții Partidului Democrat în campania electorală din Bălți.

loading...

Comments are closed.