(Video) Scopul PDM la alegerile din 2019: Să câștige peste jumătate de milion de voturi!

vlad plahotiuc, Scopul PDM la alegerile din 2019, Să câștige peste jumătate de milion de voturi, partidul democrat, alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,

Cinci luni ne despart de noul scrutin parlamentar. Unele partide și-a anunțat deja cațiva candidați înaintați pe circumscripții, altele însă nu se grăbesc să facă publice nume candidaților. Mai nou, Partidul Democrat din Moldova și-a stabilit strategia şi poziţionarea partidului pentru alegerile parlamentare stabilite pentru 24 februarie 2019. Scopul PD în alegeri este să obțină mai mult de jumătate de milion de voturi, transmite Unimedia.

În cadrul ședinţei extraordinare a Consiliului Politic Naţional al PD a fost făcută publică strategia partidului în campania electorală. Astfel, PDM are scopul să câștige peste 300 de mii de voturi noi, după ce în scrutinul din 2014, partidul de guvernământ a obținut circa 253 de mii de voturi.

De asemenea, până la campania electorală, dar și în perioada campaniei vor fi organizate peste 200 de traininguri de formare tematică: tehnici de comunicare, PR și Social media, tehnici de raportare a proceselor în reglementarea juridică; a echipelor și responsabililor pentru secțiile de votare din țară, dat fiind faptul că urmează să fie instituite echipe de micro-sectorizare la nivel regional în fiecare localitate.

Pentru a câștiga aceste alegeri, PD va antrena circa 880 de voluntari și 180 de membri de staff din toate cele 37 de staff-uri organizate și 46 de circumscripții uninominale. Democrații au drept obiectiv să bată la 450 de mii de porți din Republica Moldova și să vorbească la telefon cu peste 1,2 milioane de cetățeni.

Tot în cadrul ședinței CPN, PD a decis să fie un partid Pro-Moldova, după ce s-a declarat anterior un partid pro-european.

Total
0
Shares
Total
0
Share