VIDEO // Șeful spionajului militar din Ucraina: ”Navalnîi a murit din cauze naturale”

Kirilo Budanov, șeful Serviciului de informații al apărării din Ucraina

Kirilo Budanov, șeful Serviciului de informații al apărării din Ucraina, a declarat că politicianul rus de opoziție Aleksei Navalnîi a murit din cauze naturale, mai exact din cauza unui cheag de sânge. Afirmația lui Budanov, pe care el însuși a catalogat-o „dezamăgitoare”, este în concordanță cu varianta oficială a autorităților ruse, care au oferit aceeași explicație, scrie digi24.ro

Declarația lui Kirilo Budanov a fost făcută în marja conferinței „Ucraina. Suntem în 2024”, potrivit site-ului Hromadske.ua. Șeful spionajului militar ucrainean a fost întrebat de un reporter despre cauza morții lui Aleksei Navalnîi. „S-ar putea să vă dezamăgesc, dar știm că a murit într-adevăr din cauza unui cheag de sânge. Este mai mult sau mai puțin confirmat. Acest lucru nu este luat de pe internet, ci, din nefericire, [a fost o moarte] naturală”, a răspuns Kirilo Budanov.

Este de menționat că până în prezent nu a fost publicat vreo probă, precum că Aleksei Navalnîi este mort. Din ultimele informații apărute în mediul online, ”corpul neînsuflețit” al opozantului rus ar fi fost transmis mamei lui, însă înmormântarea ar putea fi una secretă.

Total
0
Shares
Total
0
Share