(Video) Senzație la Vocea Ucrainei: Dan Balan a cântat în duet cu un concurent!

Senzație la Vocea Ucrainei, Dan Balan a cântat în duet cu un concurent, concurs muzical, vocea romaniei smiley ana munteanu, vedete showbiz moldova, tanti ludmila, dan balan o zone dragostea din tei, dan balan hold on love 
 

Duminica, fanii celui mai indragit concurs muzical de la Kiev – Vocea Ucrainei, au urmarit un show de exceptie, scrie Perfecte.md. 

Vocea Ucrainei este la cel de-al IX-sezon, iar auditiile pe navazute continua. Unul dintre concurenti a reusit sa-l impresioneze pe Dan Balan cu prestatia sa. Oleksandr Moroz a cantat piesa “Liuby” – o melodie indragita si cunoscuta din repertoriul lui Dan Balan.

Tanarul are 23 de ani si este specialist in domeniul IT. „Neasteptat! Am si uitat ca am asa o piesa in repertoriu. Esti un adevarat artist.”, a comentat juratul Dan Baban. Dupa care, jurata Tina Karol l-a convins pe Dan Balan sa se urce pe scena alaturi de concurent si sa ofere un master-class tuturor celor prezenti. Publicul a fost extaziat.

Oleksandr Moroz a avut de facut o alegere grea: intre Dan Balan si Monatik. Din videoul ce urmeaza, vezi pe cine dintre jurati a ales participantul.

Total
0
Shares
Total
0
Share