(Video) Sergiu Mocanu o acuză pe Maia Sandu de schizofrenie!

Maia Sandu, Andrei Nastase, Pascuda, Sergiu Mocanu, Platforma DA, societate civila

Liderul PAS, Maia Sandu, este făcută una cu pământul de liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. În cadrul unei emisiuni online, Mocanu constată că Maia Sandu a pierdut orice contact cu realitatea şi că cetăţenii Republicii Moldova au avut mare noroc că ea nu a ajuns în funcția de preşedinte al ţării.

Sergiu Mocanu a spus că a avut anumite speranţe în raport cu viitorul politic al liderului PAS, însă acestea s-au năruit, în urma prestaţiei publice execrabile a acesteia. “Acum putem constata, Maia Sandu a pierdut orice, dar orice contact cu realitatea!”, a spus Sergiu Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie a mai declarat că şi-a dorit ca Maia Sandu să candideze la funcţia de primar al Capitalei, însă, în cele din urmă, neparticiparea sa la scrutinul local a fost inspirată. “Noi am evitat o catastrofă. Dumnezeu ne-a ajutat să scăpăm de această mare rătăcire”, a remarcat şeful Mişcării Antimafie. “Ceea ce face Maia Sandu nu este politică, este îmbârligătură, una contraproductivă şi periculoasă”, a continuat Mocanu.

Sergiu Mocanu a luat în răspăr şi obsesia liderului PAS pentru aşa-zisele filtre de integritate. Liderul Mişcării Antimafie regretă felul în care Maia Sandu uzează de aceste filtre. “Filtrele Maiei sunt ca filtrele de la tractoarele din perioada sovietică, unul gruboi ocistki și altul tonkoi ocistki”, constată Sergiu Mocanu. “Știți unde ajungem noi dacă facem ca Maia Sandu? Nu vă spun, că e indecent și mi-e rușine”, a conchis acesta.

Total
0
Shares
Total
0
Share