(Video) Sergiu Mocanu: Procurorul General și Primăria Chișinău au fost cedate lui Dodon pentru funcția de Prim-ministru

Sergiu Mocanu, Miscarea Populara Antimafie, Daniela Bodrug, partide extra-parlamentare, antimafie, partid antimafie, alegeri parlamentare 2019,
 

Jocuri politice de culise între ACUM și PSRM – Procurorul General și Primăria Chișinău au fost cedate lui Dodon pentru funcția de Prim-ministru, preluată de Maia Sandu. Declarația aparține liderului Antimafie Sergiu Mocanu, în ultima sa emisiune pe YouTube.

Mocanu spune că a văzut muți ipocriți în viața publică din Republica Moldova, prea mulți au fost, dar atâta ipocrizie pe care poate s-o aibă lidera PAS, el nu a văzut până acum. “Vă zic dvs, celor cate sunteți îndrăgostiți de Maia Sandu, celor care ați fost îndrăgostiți altă dată de Filat, al vostrul Vlad Filat ar putea să vă pară în curând un dulce copil pe lângă ipocrizia Maiei Sandu. Această doamnă, cu apucături manicale ca ale lui Plahotniuc, este gata să dea foc și să ardă țara asta în flăcări doar ca ea să fie și să rămână prim-ministru pentru mult timp înainte”, a declarat Sergiu Mocanu.

Potrivit lui, cu contribuția directă a liderei PAS, la ora actuală Dodon este spălat de tot binomul de altădată. “La ora actuală Dodon este șahmatistul care a reușit să joace în așa fel ca Plahotniuc să fugă din țară, iar el nu are până acum nici un fel de urmărire penală, nici măcar o condamnare morală pentru faptul că a primit finanțări din afara țării, ba din contra! Acum Dodon are deja Curtea Constituțională a lui, are șef la CNA a lui, are director la Moldovagaz a lui, are Metalferos a lui. Vă asigur că dacă rămân lucrurile așa, tot cu contribuția Maiei Sandu, mâine o să aibă și Procuror General pe 7 ani înainte”, a mai spus Mocanu.

Liderul Antimafie bate alarma că și Primăria Chișinău deja este în buzunar la Dodon, iar alegerea lui Ion Ceban primar general este doar o chestiune de timp. Vedeți video mai jos:

Total
0
Shares
Total
0
Share