(video) Sergiu Mocanu: Renato Usatîi demult a dispărut din politică, mai există doar ecoul său

sergiu mocanu, miscarea populara antimafie, renato usatii, alegeri locale balti, alegeri 20 mai, candidati primaria balti, sergiu mocanu despre usatii, emisiunea important, tvc 21 post tv
 

În cadrul emisiunii “Important” de la postul de televiziune TVC 21, invitat a fost liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. În cadrul acesteia, un subiect de discuție a fost activitatea politică a fostului primar al Municipiului Bălți, Renato Usatîi.

Renato Usatîi a declarat că alegerile locale noi din Bălți ar însemna un vot de încredere pentru acesta, ar însemna un pas decisiv pentru viitorul său în politica moldovenească. Adică dacă nu câștigă candidatul susținut de către Partidul Nostru primăria orașului Bălți, atunci Usatîi va pleca din politică. Declarația aceasta a fost citată de către moderatoarea emisiunii iar Sergiu Mocanu a comentat spusele lui Usatîi în felul următor:

Straniu că Renato Usatîi și-a aminti de Bălți, acesta deja de mult timp nu mai este în politică, este doar ecoul său. Usatîi demult a dispărut din politică, a fost o perioadă când avea susținători însă el a ales să meargă la vila sa din Rusia.” a comentat liderul Mișcării Populare Antimafia.

Amintim că la data de 20 mai, alegeri locale noi vor avea nu doar în Chișinău, dar și în Municipiul Bălți. Deocamdată, Renato Usatîi nu a venit cu un candidat pentru primăria capitalei de nord.

Total
0
Shares
Total
0
Share