(video) Sergiu Sârbu în satul natal al lui Andrei Năstase: “Oamenii susțin PDM și vor în continuare drumuri bune și salarii majorate”

sergiu sirbu, partidul democrat, caravana pdm, sat natal nastase, mandresti telenesti, raionul telenesti, nastase telenesti, drumuri bune, drumuri reparate, guvernarea pdm

Caravana PDM a ajuns astăzi în raionul Telenești, care este baștina liderului Platformei DA, Andrei Năstase. Democrații au ajuns și în satul natal al acestuia, Mândreși. Deputatul democrat Sergiu Sârbu a postat pe pagina sa un clip video în care a vorbit despre impactul guvernării PDM pentru localitatea de proveniență a unuia din principalii oponenți al Guvernării democrate.

Sergiu Sârbu a filmat adresarea sa video pe drumul asfaltat din localitate, reconstruit la inițiativa PDM. Deputatul democrat a menționat că porțiunea de drum este una foarte calitativă și nu are gropi, precum pretinde opoziția că ar fi de fapt. Sârbu a evidențiat faptul că programul “Drumuri bune pentru Moldova” nu este al politicienilor și derulează indiferent de culoarea politică sau de oamenii pe care i-a dat o localitate sau alta.

Fruntașul PDM a promis că programul “Drumuri bune pentru Moldova” va continua și în anii viitori pentru ca atât satul Mândrești cât și alte localități și raioane din țară să se bucure de drumuri reparate și condiții cât mai prielnice de trai. Acesta mai adaugă că a avut o discuție foarte bună și productivă cu oamenii din satul Mândrești, care au spus că vor susține Guvernul Partidului Democrat și vor vota pentru echipa PDM.

Spre sfârșit de video, Sârbu îi adresează o întrebare retorică lui Andrei Năstase.“De ce oamenii susțin Partidul Democrat? Poate pentru că nu ai făcut nimic și niciodată pentru sat? Nici un proiect nu ai adus aici. Dar nu aștept nici un răspuns, noi vom continua să majorăm salariile, să reparăm drumurile pentru toți oamenii indiferent de viziunile politice.”

Total
0
Shares
Total
0
Share