Alte știri

VIDEO // Serviciile speciale ale Guvernării PAS o șantajează cu secvențe video pe Natalia Morari?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

”În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi”, a scris astăzi Natalia Morari pe pagina ei de pe Facebook.

Potrivit jurnalistei, SIS-ul, instituție subordonată acum președintelui Maia Sandu, a continuat să o urmărească și să o șantajeze, exact cum o făcea și în perioada lui Plahotniuc. Mai mult, ar exista și unele secvențe video în care Natalia Morari apare alături de Veaceslav Platon, chiar ieșind din clădirea unde locuia cunoscutul raider.

Despre existența acestor materiale video a dat de înțeles și ex-deputatul român Cristian Rizea. Acesta a spus că Morari a fost văzută de mai multe ori cum iese din scara nr.2 a unui bloc de locuit de pe strada Valea Trandafirilor din Chișinău.

Potrivit legii, SIS este condus de un director numit în funcţie la propunerea Preşedintelui Republicii Moldova.

După anunțul făcut de Natalia Morari, Serviciul a informat că s-a autosesizat și că o invită pe jurnalistă să prezinte mai multe informații.

loading...

Comments are closed.