Alte știri

VIDEO // Și-a pus o perucă, a spart geamul unui magazin și a furat mai multe gadgeturi. Poliția l-a găsit în casa unui prieten

Pinterest LinkedIn Tumblr

Și-a pus o perucă, a spart geamul unui magazin și a furat mai multe gadgeturi, pe care a început să le comercializeze prin intermediul anunțurilor plasate pe internet.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 februarie, în jurul orei 2, iar momentul spargerii a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului.În imagini se vede cum tânărul deghizat sparge geamul magazinului și sustrage mai multe gadgeturi din vitrină, cauzând un prejudiciu material în sumă aproximativă de 25 300 lei.

Datorită intervenției prompte și măsurilor întreprinse a angajaților Inspectoratului de Poliție Criuleni, pe urme ferbinți, a fost identificată persoana.

Tânărul are 20 de ani și este originar din raionul Criuleni. Acesta se ascundea la un prieten, în satul Ohrincea, același raion.

Anterior a fost judecat pentru deținere, întrebuințare și comercializare a substanțelor narcotice în proporții deosebit de mari.

În cadrul măsurilor întreprinse s-a reușit identificarea și ridicarea bunurilor sustrase, pe care suspectul reușise prin intermediul anunțurilor plasate pe internet să le scoată în vânzare.

Tânărul și-a recunoscut vina și conlucrează cu organul de urmărire penală. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru furt. Acesta riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de până la 1 350 unități convenționale sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.