Alte știri

(video) Șinu Roma prezintă: Andrei Năstase după brânză bulgărească însoțit de zeci de echipe de filmat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul „Șinu Roma” a postat o nouă parodie politică pe pagina sa. De data aceasta, protagonistul clipului este Andrei Năstase, care într-o bună zi se duce la piața de la Botanica să își procure brânză bulgărească, care este preferata lui se pare că, în timpul călătoriei sale la piață, liderul PPDA se întâlnește cu o femeie care cere pomană pe marginea drumului.

Săraca femeie nu a mai postat de câteva zile pe instagram mâncarea sa și din cauza situației financiare precară în care se află, a decis că singura ieșire din situație este să stea cu mâna întinsă.

Spre marele ei noroc, la locul unde și-a întins aceasta cutia de carton, trecea și candidatul ACUM la parlamentare, Andrei Năstase. Politicianul a promis femeii care stătea cu mâna întinsă că îi va oferi un apartament decă va ajunge președinte. Dintr-o oarecare coincidență, la locul faptei nobile comise de Năstase se aflau echipele de filmare de la TV8, Jurnal TV și alte surse de știri afiliate blocului ACUM.

Vă invităm să urmăriți mai jos clipul video:

Amintim că recent, Andrei Năstase ar fi mers la Piața Centrală să facă cumpărături, doar că, dintr-o oarecare coincidență la acel loc a fost o echipă de filmare al postului de televiziune Jurnal TV, care a imortalizat momentul.

loading...

Comments are closed.