Externe

(video) Site-urile pro Kremlin manipulează asupra tragediei din Kemerovo! Autoritățile dau vina pe un angajat al mall-ului absolut nevinovat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Majoritatea site-urilor și a trollilor pro Kremlin inclusiv din Republica Moldova tirajează la greu un video în care un tânăr având o geantă la mână ar fi incendiat sălile de cinema din mall-ul cu pricina.

În video apare un bărbat cu o geantă acesta se îndreaptă spre sala de joacă pentru copii și pentru câteva secunde dispare din vizorul camerei. După acele câteva secunde el pleacă de la fața locului urmând ca în scurt timp să înceapă incendiul.

https://www.instagram.com/p/Bg01MStAKY2/?r=mg1

Totuși există o captură video de la o altă cameră de luat vederi reieșind din care se vede că tânărul de fapt s-a salutat cu cineva și imediat a plecat. Acest video însă nu prea apare nicăieri pentru că ar contraveni versiunii tirajate de trollii plătiți de Kremlin.

Ulterior, tânărul învinuit că ar fi cel care a incendiat mall-ul a scris un mesaj pe propriul profil că ar fi angajat al mall-ului și a venit la antrenament, iar învinuirile sunt nefondate.

loading...

Comments are closed.