Alte știri

Video șocant! Un bărbat din Turcia a fost înghițit de niște scări rulante

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe net a început să circule un filmuleț în care se vede cum un bărbat este înghiţit de scările rulante! Filmulețul a stârnit coşmaruri printre cei care l-au vizionat, în cadrul unei emisiuni de pe postul britanic de televiziune Channel 5.

În cadrul emisiunii s-a prezentat și abordat momentele terifiante în care maşinăriile folosite de oameni zi de zi stârnesc haos atunci când nu mai funcţionează corespunzător, scrie Daily Mail.

Într-un clip video care prezenta o staţie aglomerată de metrou din Istanbul, Turcia, navetiştii foloseau scările rulante care pe moment nu funcţionau, când, deodată, acestea încept să meargă şi un bărbat cade într-o gaură care se deschide brusc sub picioarele sale. Deşi încearcă din răspunderi să evite să fie înghiţit de scări, bărbatul nu reuşeşte.

După aproximativ o oră, acesta este eliberat şi transportat la spital cu răni minore, însă cei care au vizionat filmuleţul au rămas şocaţi.

Nimeni nu va mai folosi scările rulante vreodată după ce vede acest program”, a scris un telespectator, în timp ce un altul a menţionat: „Acest filmuleţ este de ajuns ca cineva să prefere scările normale în viitor”.

loading...

Comments are closed.