VIDEO // Șofer din Bălți, sancționat după apariția unui video viral pe rețelele sociale. Riscă să rămână fără permis pentru o perioadă de 1 an

Poliția din Bălți a identificat și sancționat un șofer de 28 de ani, originar din același oraș, filmat în timp ce încălca Regulamentul Circulației Rutiere (RCR).

Imaginile video care au devenit virale pe rețelele de socializare înregistrau comportamentul periculos al șoferului la volanul unui BMW pe o stradă din Bălți, pe 14 martie. Se observă depășiri neregulamentare, viteză excesivă și ignorarea semnalelor rutiere.

Autoritățile s-au autosesizat în baza acestor secvențe video, publicate și de către redacția telegraph:

În urma verificărilor, polițiștii au reușit să identifice șoferul. Acesta a fost sancționat cu o amendă de 2000 de lei și 5 puncte de penalizare. De asemenea, șoferul a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost transportată la parcarea specială.

Conform Poliției, șoferul riscă și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de până la un an. Procesul verbal a fost înaintat Judecătoriei Bălți pentru o decizie finală.

Poliția reamintește tuturor conducătorilor auto că astfel de comportamente agresive în trafic pot avea consecințe grave, provocând accidente și pierderi de vie.

”Nu uitați: în căutarea popularității online, puteți provoca o tragedie în viața reală,” avertizează Poliția.

Informațiile disponibile indică faptul că șoferul a mai fost sancționat anterior pentru alte contravenții în trafic și în domeniul ordinii publice în ultimii 3 ani.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share