(Video) Șor: La Chișinău va fi construit cel mai mare Parc de distracții, gratuit pentru locuitori, dacă candidanții formațiunii vor câștiga alegerile în capitală

partidul ȘOR, La Chișinău va fi construit cel mai mare Parc de distracții, gratuit pentru locuitori, dacă candidanții formațiunii vor câștiga alegerile în capitală, moldovaland orheiland, republica moldova 

Chișinăuienii vor avea cel mai mare parc de distracții nu doar din Republica Moldova, dar din întreaga Europă de Est. Iar acest lucru nu ține de viitorul îndepărtat, ci poate fi realizat chiar anul viitor. Singura condiție este ca la alegerile din Chișinău să învingă candidații Partidului Politic ȘOR.

Liderul formațiunii, Ilan Șor, a prezentat luni, 18 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, conceptul viitorul parc de distrații MoldovaLand. Acesta va conține tobogane enorme, carusele, plaje, lacuri, havuzuri și alte distracții atât pentru copii, cât și pentru maturi. „Va fi unul din cele mai mari parcuri de distracții din toată Europa de Est și va fi gratuit pentru toți chișinăuienii. Le va oferi bucurie în ochii copiilor, pe care am obținut-o la OrheiLand de la Orhei. Va atrage și turiștii străini pentru că nicio țară vecină nu are un asemenea parc”, a menționat Ilan Șor.
 
Singura condiție pentru construcția acestui parc în Capitală este ca reprezentanții Partidului ȘOR în Chișinău să obțină voturile alegătorilor și mandatele în viitorul Parlament. „În martie anul trecut am prezentat un concept similar care a fost realizat la Orhei. Atunci am fost priviți cu neîncredere, dar la 1 iunie a fost inaugurat. Garantez că în cazul victoriei candidaților Partidului Politic ȘOR în Chișinău, peste 18 luni vom tăia panglica acestui parc minunat”, a promis Ilan Șor.
 
El a declarat că în prezent, experții formațiunii au identificat câteva locații pentru viitorul parc, dar amplasarea finală va fi decisă în urma consultațiilor cu chișinăuienii.
 
Amintim că la inițiativa lui Ilan Șor, la Orhei a fost deschis cel mai mare parc de distracții din Moldova OrheiLand, care a fost realizat în timp record, iar în mai puțin de un an a adunat peste un milion de vizitatori.
Total
0
Shares
Total
0
Share