VIDEO // Șor: Prin scoaterea corturilor, Maia Sandu a demonstrat că este gata să folosească bâta împotriva propriului popor

„Scoaterea corturilor din centrul capitalei demonstrează că Maia Sandu a avut o nouă cădere nervoasă și că se teme teribil de proteste. Totodată, Sandu a demonstrat că este pregătită să folosească bâta împotriva propriului popor”. Declarațiile au fost făcute de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

„Este știut faptul că Maia are nervii slabi și se teme foarte tare de proteste. După fiecare manifestație, ea bea fie valeriană, fie vin în cantități mari. De această dată, se pare că a luat și una, și alta. Ridicarea bâtei împotriva propriului popor, care nu cere decât o viață mai bună, pe care guvernarea este obligată să o asigure, reprezintă o manifestare a statului polițienesc. Din păcate, astăzi, contrar legii, a bunului simț, a dreptății și logicii, a fost întreprinsă o acțiune înfricoșătoare împotriva poporului. Maia Sandu a demonstrat că este gata să folosească bâta, pentru a-și păstra fotoliul de președinte, care, cred, că îi este foarte scump și ține să-l păstreze fie ca amintire sau ca mijloc de subzistență, fie ca ajutor pentru paznicii ei, care câștigă milioane de dolari în detrimentul oamenilor, pe care îi ascund în conturile lor”, a menționat Ilan Șor.

Ilan Șor susține că, în pofida tuturor piedicilor, protestele față de guvernarea PAS și Maia Sandu vor continua.

„Nu ne veți speria, nu vă vom da niciun centimetru din libertatea noastră. Ne vom lupta până la capăt, iar protestele se vor intensifica uneori, vă promit asta. Nu ne veți speria nici cu bâtele, nici cu show-urile voastre cu mascați. Maia, calmează-te, trezește-te, spală-ți fața cu apă rece, ia-ți gașca de răufăcători și zboară cât mai departe. Aceasta este singura ta cale de ieșire din situație. Mai târziu va fi prea târziu”, a conchis Ilan Șor.

Reamintim că după protestul național de duminică, 9 octombrie, s-a luat decizia de extinde Orășelul Schimbării, pe întreg perimetrul dintre Parlament și Președinție. Alte 100 de corturi au fost instalate, dar care, în această dimineață, au fost scoase abuziv de poliție.

Total
0
Shares
Total
0
Share