Politic

VIDEO // Șor susține că Maia Sandu i-a dat indicații ui Rurac să facă tot posibilul să-l condamne imediat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eugeniu Rurac, procurorul cu mașină de lux din cadrul Procuraturii Anticorupție, a primit indicații directe de la Maia Sandu să obțină, prin orice mijloace, condamnarea lui Ilan Șor, organizatorul protestelor antiguvernamentale din Chișinău. Despre acest lucru a anunțat chiar Ilan Șor, într-o postare video pe Facebook, în care sugerează că a obținut informația din surse sigure.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit liderului Partidului „ȘOR”, procurorul protejat de PAS are misiunea de a forța magistrații de la Curtea de Apel să emită urgent o sentință în cazul său.

„Maia Sandu i-a dat indicații dulăului său Rurac să facă presiuni asupra judecătorilor care examinează cazul meu la Curtea de Apel, pentru ca acestea să emită, în regim de urgență, o sentință, așa cum și-o dorește Maia Sandu. Rurac, la rândul său, a pus în funcție toate instrumentele de intimidare de care dispune și, de dimineața până seara, îi amenință pe judecători pentru a-i determina să execute comanda”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit lui, actualul regim este foarte speriat de protestele care i-au amploare în capitală, de aceea, folosește justiția pe post de bâtă politică.

„Oameni ca Rurac, care se tem foarte mult de închisoare, pentru a comis ilegalități cu duiumul, depune eforturi supraomenești, ca să ajute actualul regim să se mențină la putere. Dar mie îmi este indiferent, pe mine nu mă puteți speria cu astfel de chestii. Noi vom merge până la capăt, în interesul cetățenilor Republicii Moldova. Vom face totul ca dreptatea să triumfe, iar asta înseamnă organizarea alegerilor anticipate, corecte și democratice, la care poporul să-și poată alege acea conducere care imediat va face ordine în țară”, a menționat opozantul.

În context, el i-a avertizat Rurac și pe toți cei din anturajul său, dar și pe magistrații Curții de Apel să nu iasă din limitele legii, deoarece, foarte curând, actuala putere va fi demolată, iar toți cei care comit abuzuri, vor fi aspru pedepsiți.

loading...

Comments are closed.