Alte știri

(video) Spongebob noul idol al armatei rusești? Soldații ruși intonează cu mândrie coloana sonoră din cunoscutul serial de animație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Antrenamentele brutale şi marşurile însoţite de cântece patriotice nu mai definesc, se pare,în ultima perioadăarmata rusă. Soldaţii mărşăluiesc acum cântând melodii din serialul de animaţie SpongeBob (Pantaloni Pătraţi), Bad Romance de Lady Gaga, Barbie Girl și alte hituri internaționale.

Tineretul nu mai este atât de dornic de a merge în armată şi din cauza poveştilor cunoscuţilor despre experienţele traumatizante prin care au trecut în timpul serviciului militar. Armata rusă, celebră înainte pentru agresivitatea și brutalitatea sa, acum a ajuns să însemne doar 12 luni în loc de 24/36 cum era anterior dintre care 12 săptămâni include perioada de învățare și adaptare la serviciul militar.

Mult timp, antrenamentele au fost  mult timp similare cu cele de pe timpul Uniunii Sovietice, dar de câţiva ani s-au mai schimbat lucrurile: atmosfera este mai destinsă, oamenii au un simţ al umorului şi o imaginaţie bogată.

Pe Youtube au fost încărcate mai multe filmuleţe haioase de la antrenamente, cu soldaţi mărşăluind cântând melodii din serialul de animaţie american SpongeBob (Pantaloni Pătraţi), creat în 1999 de Stephen Hillenburg, melodia „Bad Romance” intepretată de Lady Gaga sau cântând piesa Barbie Girl. 

loading...

Comments are closed.