Alte știri

VIDEO // Starîș: ”Trebuie să lansăm procesul de unire a PCRM și PSRM într-un singur partid social puternic”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul la funcția de deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Constantin Starîș consideră că această formațiune va trebui să apere principiile fundamentale – independența, suveranitatea, neutralitatea, drepturile sociale și civile ale fiecărui cetățean al țării. Mai mult, Constantin Starîș a subliniat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va crea o singură fracțiune în parlament – mare și puternică. Declarațiile au fost făcute la o întâlnire cu locuitorii din Rîșcani.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Astăzi discutăm serios, gândim și vorbim despre lansarea procesului de unire a partidelor într-un singur partid social puternic care să apere principiile noastre fundamentale – independența, suveranitatea, neutralitatea Republicii Moldova, drepturile sociale și civile ale fiecăruia. Cred că în anul viitor vom crea acest partid, astfel încât nimeni să nu mai aibă întrebări despre faptul cu cine să voteze și pe cine să sprijine”, a spus el.

Starîș a adăugat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va activa într-o singură, comună, echipă în parlament.

– Am luat decizia de principiu de a păstra fracțiunea comună în noul parlament. Nu ne vom dispersa. Nu putem dezamăgi oamenii. Oamenii vor vota pentru o singură echipă, pentru un Bloc, prin urmare trebuie să fim o fracțiune comună în parlament – mare și puternică, – a rezumat Constantin Starîș.

loading...

Comments are closed.