Alte știri

(VIDEO) STOP CADRU. Năstase prins cu fițuica la dezbateri: Ești Joker, ești Omul Mască!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deși sunt membri ai aceeași coaliție de guvernare, cei doi candidați rămași în cursă pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban și Andrei Năstase, nu ezită să se insulte și să-și aducă tot felul de acuzații în cadrul dezbaterilor, care au devenit destul de pipărate pe ultima sută de metri ai campaniei electorale, scrie Today.MD

În cadrul dezbaterilor de la TVR, cei doi candidați rămași să se bată în turul 2 pentru funcția de Primar al Municipiul Chișinău, Ion Ceban și Andrei Năstase, pe lângă diversele insulte și acuzații și-au mai dat și lecții de română. Andrei Năstase a spus că viceprimarul de la Bucureşti este „un cloun, care lansează fumigene”. „În limba română se spune clovn, dle Năstase, nu cloun”, l-a corectat socialistul Ion Ceban.

La un moment dat, Ion Ceban și-a permis să citească de pe foile de pe masa contracandidatului său Andrei Năstase: „ Teze pentru dezbateri: Sunteți Joker, sunteți omul Mască!” a citit cu voce tare Ion Ceban. Acest moment a amuzat și prezentatorul, dar a și lansat o sumedenie de glume pe facebook. Năstase s-a arătat foarte deranjat de tupeul lui Ion Ceban de a-i citi de pe foile de teză, iar moderatorul dezbaterilor, a încercat să aplaneze situația făcându-i observație lui Ion Ceban că „Nu suntem la școală să copiați unul de la altul!”

Canalul PRO BCE de pe youtube a realizat un colaj video cu cele mai bune momente ale dezbaterilor de la TVR, moderate de Vasile Munteanu. Cel mai probabil acestea sunt unicele momente care vor rămâne în memoria telespectatorilor, susțin autorii filmulețului.

 

 

 

loading...

Comments are closed.