(Video) Sute de susținători ai lui Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul: “Dumnezeu să vă ajute”

Sute de susținători ai lui Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul, Dumnezeu să vă ajute, primar de orhei, partidul sor, judecata ilan shor furtul miliardului, shor si jasmin, stas mihailov la orhei 

Aproape o mie de susținători și simpatizanți ai președintelui Partidului ȘOR, primarului de Orhei Ilan Șor s-au adunat luni, 21 ianuarie, în fața sediului Curții de Apel Cahul, pentru a cere justiție corectă și pedepsirea adevăraților vinovați ai jafului bancar. Ilan Șor a fost aclamat de mulțime minute în șir, iar oamenii se roagă lui Dumnezeu ca tânărul politician să-și demonstreze nevinovăția și să fie lăsat să-și realizeze programul său economic și social menit să îmbunătățească viețile oamenilor, scrie Hotnews.md. 

„Ilan, suntem cu tine!”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor!”, au scandat oamenii minute în șir. Mulți dintre ei aveau pancarte cu mesaje de susținere pentru tânărul politician și în care cereau o justiție corectă. „Ilan Șor pentru popor, poporul pentru Ilan Șor”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor”, cer manifestanții.
 
Ilan Șor a fost întâmpinat cu aplauze și aclamat, iar mai mulți manifestanți au ținut neapărat să-l cuprindă, sau cel puțin să se salute cu primarul de Orhei. „Dumnezeu să vă ajute”, i-au urat mai mulți manifestanți.
 
Ilan Șor le-a spus oamenilor că toți știu cine sunt adevărații vinovați ai furtului de proporții și a promis că-și va demonstra nevinovăția, iar cei vinovați vor fi pedepsiți pe măsură. El le-a mulțumit reprezentanților poporului pentru susținere. „Dragi prieteni, vă mulțumesc că ați venit să mă susțineți. Am venit să demonstrăm și vom demonstra nevinovăția noastră. Iar pe cei care au făcut aceasta – toți îi cunoaștem – îi vom distruge și vom demonstra unde, cum și de ce au făcut asta. Foarte curând îi vom distruge și vom întoarce totul”, a dat asigurări Ilan Șor.
Ședința de judecată însă a fost amânată din motive tehnice. Totuși, Ilan Șor și-a exprimat încrederea că adevărul va ieși la iveală. „Noi vom veni să ne demonstrăm dreptatea. Deoarece noi pentru asta luptăm. Și vom învinge împreună”, a declarat liderului Partidului Politic ȘOR, în aplauzele mulțimii.
 
Amintim că anterior Ilan Șor a declarat că adevărații beneficiari ai jafului bancar din 2014 sunt fostul premier Vlad Filat și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Declarațiile acestuia sunt confirmate și de un raport realizat de renumita companie internațională Quintel Intelligence și de cunoscutul avocat regal britanic, James Ramsden.
Total
0
Shares
Total
0
Share