Alte știri

VIDEO // Tânăr de 24 de ani, arestat de polițiști. L-au găsit în cadă, într-un apartament „stropit” cu sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat de polițiști, după ce l-a înjunghiat pe proprietarul unui apartament la care se afla în ospeție. Incidentul a avut loc în dimineața de 1 ianuarie, într-un apartament de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei, iar poliția a fost sesizată de către vecinii victimei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, polițiștii au depistat în apartament doi bărbați, unul dintre ei fiind însângerat și care s-a dovedit a fi și proprietarul locuinței și individul care i-a aplicat plăgile tăiate.

Polițiștii imediat l-au reținut și au solicitat intervenția grupei operative și a unui echipaj medical. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acum victima se află înafara oricărui pericol.

În cadrul cercetărilor la fața locului polițiștii au stabilit că în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, iar tânărul a luat un cuțit cu care a lovit victima de mai multe ori.

Individul și-a recunoscut vinovăția, potrivit deschide.md

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentivă de omor, iar pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.