Alte știri

VIDEO // Tânăr de 28 de ani, înjunghiat pe strada Independenței din capitală. Poliția a reținut agresorul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 44 de ani locuitor a capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție, pentru tentativă de omor.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În după amiaza zilei de 5 iunie, Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica, a fost sesizat precum că pe str. Independenței, un tânăr a fost înjunghiat. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit identitatea tânărului, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 28 de ani, acestuia i-au fost cauzate leziuni corporale de către un bărbat, care, după comiterea infracțiunii, a fugit de la fața locului. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical.

Din discuțiile cu martorii referitor la acest caz, între cei doi s-a iscat un conflict urmare la ce suspectul cu un cuțit i-a aplicat victimei câteva plăgi tăiate în regiunea abdomenului.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, la data de 09 iunie, făptașul a fost identificat și reținut la domiciliu, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Bărbatul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru alte infracțiuni.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, iar conform legislației penale în vigoare, pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.