(video) Tancurile au împânzit capitala Statelor Unite: Oraşul se pregăteşte pentru parada militară de 4 iulie, „la ordinul” lui Trump

donald trump, parada militara sua, ziua nationala sua

Înainte de începerea festivităţilor cu ocazia zilei de 4 iulie, evenimente care includ şi o paradă militară şi un spectacol aerian în Washington, D.C, mai multe vehicule militare au fost suprinse în parcul The National Mall, locul unde sunt situate monumente istorice precum Monumentul lui Lincoln, scrie USA Today.

Fotografii de la Associated Press au surprins imagini cu două vehicule militare de luptă, parcate în apropierea Monumentului lui Lincoln. Fotografiile arată vehiculele militare de tip Bradley înconjurate de pază şi garduri de protecţie, transmite mediafax.ro

În plus, pe reţeua de socializare Twitter, utilizatorii au publicat filmări care arată vehiculele militare trase de tir-uri pe străzile capitalei americane, informează USA Today.

Evenimentul „Salut către America” va avea loc joi şi are ca scop onorarea forţelor militare americane. Preşedintele va susţine un discurs la Monumentul lui Lincoln, dar mai mulţi protestatari au anunţat că vor arde steaguri şi vor aduce un balon în formă de „bebeluş-Trump” .

Preşedintele Donald Trump a fost aspru criticat pentru că încearcă să transforme un eveniment emblematic pentru Statele Unite într-unul politic, prin ordonarea unei parade militare în capitala naţiunii şi prin susţinerea unui discurs la Monumentul lui Lincoln, scrie Financial Times.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share