Alte știri

(video) Tango sub cerul liber! Un grup de tineri au dansat pasional în Parcul Valea Trandafirilor din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

O seară de primăvară, pe ritmurile celui mai pasional stil de dans din lume. Așa au ales un grup de tineri să promoveze tangoul social argentinian. Evenimentul a avut loc aseară în parcul Valea Trandafirilor din Capitală, transmite PUBLIKA.

Dansatorii au fost sorbiți din priviri de trecătorii care se plimbau prin parc. Spectacolul a durat mai mult de o oră. Tinerii pasionaţi de tangou spun că dansul sub cerul liber îi ajută să se relaxeze. „Este vorba de comunicare între două persoane în dans cât și comunicarea în grupul de oameni cu care dansăm”, a spus un participant la eveniment.

Organizatorii evenimentului spun că tangou social se bazează pe improvizație, iar mișcările de dans pot fi învățate rapid. „Tangoul social se diferențiază de cel sportiv prin faptul că noi ne adunăm cu scopul de a socializa. Facem evenimente în fiecare săptămână, unde ne adunăm cu toții și facem schimb de experiență, comunicăm, ne facem prieteni”, a spus organizatoarea, Mariana Bularga.

Trecătorii au rămas încântaţi de cele văzute. Tangoul a apărut la sfârșitul secolului al 19-lea în Argentina, fiind răspândit rapid în Europa.

loading...

Comments are closed.