Alte știri

VIDEO. Tehnician lovit de fulger și aruncat la pământ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tehnician al Aeroportului Internațional Southwest Florida, din Fort Myers, a fost lovit de un trăsnet, care l-a aruncat la pământ și i-a provocat arsuri de gradul trei, în timp ce verifica un avion, scrie EFE, citat de Agerpres.

Deși incidentul a avut loc la 22 iulie, mass-media locale au difuzat abia acum imagini luate cu telefonul mobil pe aeroport, în care se vede cum trăsnetul lovește un avion și aruncă apoi la pământ tehnicianul care se afla lângă aparat.

Trăsnetul a lovit coada avionului, a trecut prin fuselaj și l-a atins pe Austin Dunn, 21 de ani, provocându-i arsuri de care se recuperează în prezent.

În fiecare an, trăsnetele, un fenomen care se înregistrează de aproximativ 25 de milioane de ori în Statele Unite, ucid în medie 47 de persoane și provoacă sute de răniți, potrivit Administrației Naționale a Oceanelor și Atmosferei din SUA (NOAA).

Impactul trăsnetului poate provoca stop cardiac și răni grave persoanelor afectate, precum leziuni cerebrale ireversibile, a precizat NOAA.

https://youtu.be/49Ra3Bc_fP8

loading...

Comments are closed.