Alte știri

VIDEO // Televiziunea rusă de stat prezintă vila în care a locuit Alexei Navalnîi în Germania

Pinterest LinkedIn Tumblr

La câteva săptămâni după ce Alexei Navalnîi a dezvăluit imagini și informații despre proprietatea de lux de la malul Mării Negre care i-ar aparține lui Vladimir Putin, televiziunea de stat din Rusia a ieșit la contraatac. A prezentat un material despre casa în care principalul opozant al liderului de la Kremlin a locuit în Germania timp de două luni, după tentativa de otrăvire.

Jurnaliștii au vrut să arate că Navalnîi s-a bucurat de același lux de care disidentul îl acuză pe Vladimir Putin. Chiria casei ar fi costat aproximativ 500 de euro pe zi, iar postul Rossia-1 pune această informație în contrast cu statutul lui Alexei Navalnîi, pe care îl numește „bloggerul șomer”, sugerând că primește finanțare din surse obscure.

Locuința a fost filmată din dronă, iar reporterul a testat și piscina imobilului, dotată și cu jacuzzi, a prezentat dormitorul în care au stat Alexei Navalnîi și soția sa, bucătăria și chiar și una dintre băile vilei. Acolo, reporterul nu a ezitat să arate o perie pentru toaletă, cu referire la același obiect de curățenie, în valoare însă de 700 de dolari, din palatul lui Putin și devenit un simbol al protestelor din ultimele săptămâni.

loading...

Comments are closed.